E-mail

info@tandartspraktijkroele.nl

Update Corona-maatregelen in de praktijk

Beste patiënten,

Update 15 december 2020:

De afgekondigde lockdown vanaf 15 december 2020 geldt niet voor de tandarts. Dit betekent dat de praktijk  open is en alle geplande afspraken gewoon doorgaan!

Graag brengen wij u op de hoogte van de huidige stand van zaken binnen onze praktijk wat betreft het Corona-virus. De praktijk is geopend voor alle reguliere en spoedbehandelingen. Alleen zijn wij genoodzaakt om een aantal maatregelen in acht te nemen zodat wij voldoen aan alle gestelde veiligheidsrichtlijnen. Deze zullen wij hieronder puntsgewijs toelichten.

  • De online digitale agenda is volledig vervallen, we sturen geen oproepen meer en werken voorlopig met een aangepaste agenda i.v.m. de Corona-maatregelen. In verband met deze maatregelen (”social distancy” en verscherpte hygiëne-maatregelen) kunnen we niet meer voldoen aan verzoeken om de afspraken aan begin of einde van de dag te plannen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.
  • We streven ernaar om combinatie-afspraken te maken, de halfjaarlijkse controle samen met een gebitsreiniging. Dit scheelt een extra bezoek voor u en we beperken hiermee onnodige risico’s.
  • Als u één van de volgende vragen met een ”ja” beantwoordt, vragen wij u contact met ons op te nemen en de afspraak te verplaatsen: Heeft u of één van uw huisgenoten op dit moment Corona of korter dan 2 weken geleden gehad?
  • Heeft u of één van uw huisgenoten last van één van de volgende verschijnselen: niezen, hoesten, verkoudheid, keelpijn, benauwdheid of koorts (meer dan 38 º)?
  • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij de praktijk.
  • Kom indien mogelijk zonder onnodige begeleiding (één ouder of begeleider).
  • Blijf buiten en neem plaats op één van de bankjes in de tuin met inachtneming van 1,5 meter afstand. U hoeft zich dus niet binnen te melden bij de balie. U wordt buiten opgeroepen door één van de assistentes.
  • U wordt bij binnenkomst getemperatuurd en uw handen worden gedesinfecteerd met alcohol.

NB Het toilet en de wachtkamer zijn buiten gebruik.

Op deze manier kunnen wij u verantwoorde en veilige mondzorg aanbieden.

Team tandartspraktijk Roele

 

Scroll naar boven

WIJZIGING OPENINGSTIJDEN

Gewijzigde openingstijden en telefonische bereikbaarheid donderdag en vrijdag.