E-mail

info@tandartspraktijkroele.nl

Eerste consult

Wat heeft u nodig bij uw eerste bezoek aan de tandarts?

Om de eerste afspraak soepel te laten verlopen is het belangrijk dat u uw legitimatie en verzekeringspas meeneemt. Wij zijn namelijk verplicht om uw identiteit te controleren en uw burgerservicenummer op te slaan in onze administratie.

Na de kennismaking controleren wij uw gebit en tandvlees, wij maken indien nodig een overzichtsfoto van uw gebit en twee kleine röntgenfoto’s. Hiermee krijgen wij een beter inzicht in de staat van uw tandvlees en uw gebit.

Aan de hand van het onderzoek en de foto’s zal de tandarts u vertellen hoe de situatie in uw mond er voor staat en u informeren over de eventuele vervolgstappen die genomen kunnen worden.

Uiteraard heeft u tijdens uw bezoek ook ruime gelegenheid om vragen te stellen. Soms kan de tandarts, indien het een uitgebreide, ingewikkelde casus is, niet gelijk een behandelplan voor u opstellen. De tandarts zal in deze gevallen soms wat aanvullende informatie nodig hebben in de zin van studiemodellen (afdrukken van het gebit) of mondfoto’s (foto’s gemaakt met een fototoestel).

Scroll naar boven

WIJZIGING OPENINGSTIJDEN

Gewijzigde openingstijden en telefonische bereikbaarheid donderdag en vrijdag.