E-mail

info@tandartspraktijkroele.nl

Esthetiek

Ons team is gespecialiseerd in de cosmetische (of esthetische) tandheelkunde. Het uiterlijk van het gebit kan met tandheelkundige materialen worden verfraaid. Denk hierbij aan witte vullingen, kronen en facings. Hiermee kan de vorm, stand en kleur van de tanden worden aangepast. Naast deze opties biedt onze praktijk ook de mogelijkheid om verkleurde tanden en kiezen te laten bleken.

Facings

Een facing kan van verschillende soorten materialen worden gemaakt. Hierbij wordt aan de voorzijde van de tand een laagje weefsel verwijderd en vervangen door een laagje porselein of witte vulling materiaal. Het voordeel van facings is dat het niet invasief is en een prachtig resultaat geeft.

Witte vullingen

Soms kunnen oude vullingen verkleuren en zorgen voor een minder mooie glimlach. Met de kwaliteit van de nieuwe vulling materialen die wij in de praktijk gebruiken, kan een hoge graad van perfectie worden bereikt.

Bleken

Thuisbleken is een makkelijke en vellige manier om de tanden en kiezen een paar tinten lichter van kleur te maken. Wij vervaardigen voor u twee op maat gemaakte mondlepels welke u met een blekende gel in uw mond moet dragen. Hoelang er gebleekt moet worden hangt af van het resultaat dat u wilt bereiken. Tijdens de bleeksessies wordt u door de tandarts gecontroleerd en geadviseerd. De lepels kunt u hergebruiken, dit is handig mocht u de tanden opnieuw willen bleken. De bleekgel is bij ons in de praktijk te verkrijgen. Dit gaat wel altijd in overleg met de tandarts.

Intern bleken

Soms kan een tand of kies na een wortelkanaalbehandeling een grijze of gele kleur krijgen, wat esthetisch niet mooi is. De tandarts kan door middel van een intern bleekmiddel de tand witter maken. Dit bleken is pijnloos en wordt uitgevoerd in twee of drie behandelingen.

Scroll naar boven

WIJZIGING OPENINGSTIJDEN

Gewijzigde openingstijden en telefonische bereikbaarheid donderdag en vrijdag.