Het team van Tandartspraktijk Roele

anca roele tandarts rijsbergen

Anca, tandarts & eigenaar

Anca is in 2008 afgestudeerd als tandarts aan de ACTA in Amsterdam. Na haar afstuderen heeft Anca bij verschillende praktijken als algemeen practicus gewerkt. Vervolgens is ze zich al snel tijdens haar werkzaamheden en door nascholing gaan verdiepen in de microscopische endodontologie (wortelkanaalbehandelingen).
Daarna heeft Anca ook nog diverse cursussen gevolgd op het gebied van esthetische tandheelkunde, kindertandheelkunde en gebitslijtage.

Sinds 27 juli 2018 is zij eigenaar van Tandartspraktijk Roele. Anca staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Tandartsen (KRT). BIG-nummer: 89910635002

Anca is aanwezig op maandag t/m vrijdag.

Bep, senior assistente

Bep is al meer dan 25 jaar werkzaam in de praktijk en wij zijn blij dat zij deel blijft uitmaken van ons team. Een betrouwbaar en bekend gezicht voor onze patiënten en een onmisbare kracht voor de praktijk .

Bep is allround-assistente en aanwezig op maandag, woensdag en donderdag. Naast het assisteren van de tandarts, houdt Bep zich ook bezig met baliewerkzaamheden, administratieve en technische zaken. Recent is ze opgeleid tot het nemen van röntgenfoto’s en alginaat afdrukken.

Saskia, baliemedewerker/officemanager

Saskia is sinds enkele jaren  toegetreden tot de tandartsen branche. Zij heeft in Leiden Medische Biologie gestudeerd en is gedreven om onze tandartspraktijk zoveel mogelijk te ontzorgen en neemt de administratieve en de baliewerkzaamheden voor haar rekening.

Op maandag, dinsdag en woensdag verwelkomt Saskia onze patiënten en is ze het aanspreekpunt voor de patiënten van onze praktijk.

Merwa, paro preventie-assistente /praktijkmanager

Met meer dan 12 jaar ervaring als preventie-assistente, is Merwa een zeer gewaardeerde assistente. Ze heeft de laatste 10 jaar met tandarts Anca gewerkt.

Zij is opgeleid tot preventie-assistente en bevoegd tot professionele gebitsreiniging, het geven van mondhygiëne instructie, sealen, verdoving, het maken van röntgenfoto’s en het nemen van afdrukken. Ook heeft zij een PARO PREVENTIE opleiding gevolgd en bevoegd tot het behandelen van parodontitis. Daarnaast neemt zij administratieve en management taken van de praktijk voor haar rekening.

Merwa is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdagochtend.

angelique

Angelique, paro preventie-assistente, restauratief

Angelique is een zeer ervaren preventie-assistente met veel affiniteit voor esthetiek.

Zij is bevoegd tot uitgebreide gebitsreiniging, het geven van mondhygiëne instructie, het maken van röntgenfoto’s en het geven van anesthesie. Ook heeft zij een PARO PREVENTIE opleiding gevolgd en is gekwalificeerd tot het behandelen van parodontitis.  Daarnaast is zij bevoegd tot en heeft ruime ervaring met restauratieve werkzaamheden en facings.

Angelique is aanwezig op maandag en woensdag.

Annemieke, preventie-assistente

Annemieke is al vele jaren werkzaam in de tandheelkundige branche, zowel als tandarts- als orthodontie-assistente.

Zij is bevoegd tot professionele gebitsreiniging, het geven van mondhygiëne instructie , het maken van röntgenfoto’s en het nemen van afdrukken.

Annemieke is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdagmiddag en vrijdag.

Tandartspraktijk Roele
esmee

Esmée, preventie-assistente

Esmée is na haar stage het team komen versterken. Inmiddels heeft zij de opleiding tot preventie-assistente afgerond.

Zij is bevoegd tot professionele gebitsreiniging, het geven van mondhygiëne instructie, het maken van röntgenfoto’s en het nemen van afdrukken.

Esmée is aanwezig van dinsdag t/m vrijdag.

Scroll naar top