Laatste nieuws Coronavirus

Beste patiënt,

Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Tijdelijk beleid in verband met Coronavirus

Wij volgen op dit moment nauwlettend de richtlijnen en adviezen van het RIVM en onze beroepsorganisaties.   Dit betekent dat u altijd terecht kunt  voor pijnklachten en spoedeisende behandelingen.  Onze praktijk is elke dinsdag geopend voor spoedklachten. Maandag, woensdag en donderdag wordt voor spoedklachten waargenomen door de tandartsen in Zundert. Vrijdag door de dienstdoende tandarts in Breda. Op ons telefoonbandje kunt u beluisteren welke tandarts dienst heeft met het bijbehorende telefoonnummer. De reguliere afspraken worden zolang de verscherpte maatregelen van kracht zijn, geannuleerd. U krijgt hiervan bericht.

Patiënten met klachten van verkoudheid, koorts of een vermoeden daarvan verzoeken wij niet te komen naar de praktijk en ons te bellen voor advies op 076-5963131 of de dienstdoende tandarts.

Dit in het belang van uw gezondheid, die van onze overige patiënten en ons team en ook om de continuïteit van onze zorgverlening te waarborgen.

Uw gezondheid staat voorop!

Wij danken u voor uw begrip en medewerking!

Team Tandartspraktijk Roele

 

Officiële opening Tandartspraktijk Roele

Op 2 november jl (2018) heeft de officiële opening van de tandartspraktijk Roele in Rijsbergen plaats gevonden.

Lees verder

Vertrouwde locatie, nieuw jasje, nieuwe tandarts, nieuwe praktijkeigenaresse

Per 27 juli 2018 zal tandarts Alblas zijn praktijk, gevestigd in de Gommersstraat 110 in Rijsbergen, overdragen aan mij, tandarts Roele. Met de overdracht heeft tandarts Alblas de toekomst van de praktijk en de zorg voor zijn patiënten met vertrouwen kunnen onderbrengen bij een opvolger.

Lees verder

Overstap Famed naar Infomedics

Als u bij ons op afspraak bent geweest, bent u gewend om de rekening van Famed te ontvangen. Famed is samengegaan met Infomedics. Onze rekeningen worden daarom voortaan door Infomedics verstuurd. Lees hier verder.

Tandartspraktijk Roele

Volg ons

Openingstijden

Maandag t/m donderdag:
08.30 - 12.00 uur &
13.00 - 17.15 uur

Vrijdag:
08.30 - 12.30 uur
Behandelingen volgens afspraak.

Locatie Tandarts Roele

Gommersstraat 110
4891 AS Rijsbergen
Tel. 076 5963131

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.