E-mail

info@tandartspraktijkroele.nl

Vertrouwde locatie, nieuw jasje, nieuwe tandarts, nieuwe praktijkeigenaresse

Per 27 juli 2018 zal tandarts Alblas zijn praktijk, gevestigd in de Gommersstraat 110 in Rijsbergen, overdragen aan mij, tandarts Roele. Met de overdracht heeft tandarts Alblas de toekomst van de praktijk en de zorg voor zijn patiënten met vertrouwen kunnen onderbrengen bij een opvolger.

Ik ben in 2008 afgestudeerd als tandarts op ACTA Amsterdam. Na 10 jaar ervaring te hebben opgebouwd bij verschillende praktijken in de regio Breda, ga ik me nu zelfstandig vestigen in deze mooie omgeving naast Breda te Rijsbergen.

Verbouwing

Direct na de overnamedatum (27 juli 2018) zal in de praktijk gedurende 5 weken een verbouwing worden gedaan om de praktijk uit te breiden met twee behandelkamers en helemaal op te frissen. Vanaf 5 september 2018 staan wij klaar om jullie te verwelkomen in onze nieuwe moderne praktijk.

Ons enthousiaste team bestaat uit de bij u bekende, trouwe assistentes Bep en Jacqueline en wordt uitgebreid met een preventie-assistente en een mondhygiëniste.

Missie tandarts Roele

Missie van onze praktijk is het leveren van tandheelkundige zorg op kwalitatief hoog niveau en met hoog gekwalificeerd personeel. Verder ondersteund door continue bijscholing, te werken met high-end technologie, het volgen van de laatste technieken en een praktijkvoering die voldoet aan geldende wet- en regelgeving.

Naast de excellente zorg willen we ons richten op een goede ervaring voor u. Dit betekent dat wij voor iedereen de tijd willen nemen en iedereen de benodigde aandacht willen geven. We willen een warme sfeer creëren, waarbij u zich vertrouwd zal voelen in onze praktijk. We streven naar tevreden klanten met een mooi, duurzaam en gezond gebit.
Uiteindelijk willen we als team geïnspireerd blijven door het belangrijkste onderdeel van ons beroep: door u als klant.

Nieuwe afspraken tandarts Roele

Voor het maken van afspraken en nieuwe inschrijvingen zal de praktijk vanaf 20 augustus weer telefonisch bereikbaar zijn. Voor spoedgevallen in de periode van 27 juli tot 5 september kunt u contact opnemen met de spoeddienst. U komt dan terecht bij de dienstdoende tandarts.
We hopen u snel te mogen begroeten in onze vernieuwde praktijk. Tot in september! Onze nieuwe website zal dan ook online zijn.

In onze tandartspraktijk in Rijsbergen is nog ruimte voor nieuwe patiënten. U kunt met behulp van ons online inschrijfformulier direct inschrijven op de site.Vanaf 20 augustus zal de praktijk weer telefonisch bereikbaar zijn , voor het maken van afspraken en voor de nieuwe inschrijvingen.

Voor spoedgevallen belt u

076 – 596 31 31 tijdens praktijkuren (8.00 – 17.00 uur)
076 – 520 90 70 buiten praktijkuren (vanaf 17.00 uur en in de weekenden en/of feestdagen)

Hartelijke groet,

Anca Roele
info@tandartspraktijkroele.nl

Scroll naar boven

WIJZIGING OPENINGSTIJDEN

Gewijzigde openingstijden en telefonische bereikbaarheid donderdag en vrijdag.